23.10.2017 palaveeraamista ja suunnittelua


Eilen olin vapaalla, mutta vähän siitä pystynkin kertomaan tähän tekstiin.

Eilen vaihdoin huoneen ja vaihdan sen viikon ajaksi, ja sitten palaan huoneeseen, missä olin alunperin.

Eilen oli ruoka, mutta se olikin suurempi kuin normaalisti. Siellä oli oikeasti paljon lihapitoisia ruokia, ja kaikkea muuta hyvää sen kanssa. Täällä ruokakulttuuri isompina päivinä on vähän erilainen. Eilen ruokan kanssa sai limsaa, vettä, viiniä ja kaljaa niille joilla siis oli ikää siihen.

Ruoan jälkeen menin rannalle, koska eilen oli yli 20° ja aurinko vain paistoi koko päivän. Siellä menikin yhtäkkiä useampi tunti. Sinne tuli Juventudista lisäkseni vähän minua myöhemmin kolme muuta EVS:ää ja he ihmettelivät kun uin niin paljon ja heidän mielestään vesi oli kylmää.

Kun palasin rannalta, menin toisem Suomalaisen EVS:n kanssa pitsalle.

Tänään päiväni alkoi ihan normaalisti aamupalalla.

Tänään tänne tuli kahdeksanhenkinen porukka Ranskasta vapaaehtoisiksi kahdeksi viikoksi, joten he eivät täällä tule olemaan kauan.
Aamulla olikin heidän kanssaan ohjattua toimintaa. Heidän kanssaan on aika vaikea kommunikoida, koska he eivät ymmärrä oikein englantia.

Kun oli ohjattu toiminta ohi, minulla oli palaveri Saaran ja Miguelin kanssa.

Tulen vetämään tälle Ranskasta tulleelle ryhmälle parkouria tunnin, tulen liikkumaan heidän kanssa. Aijoin myös kokeilla ylihuomenna muiden EVS:ien kanssa itsepuolustuksen alkeiden opettamista, ja jos se onnistuu mielestäni hyvin, saan myös tässä ensi viikolla aikaa opettaa heille tunnin sitä. Näitä kahta ohjausta varten minulla on alkuviikosta enemmän vapaata aikaa, jolloin suunnittelen näitä ohjauksia.

Ulkona on tänäänkin korkeimmillaan ollut 29°, joten menin ulos lenkkeilemään.

Seuraavaksi onkin taas 19.30 ruoka, ja sitä ennen nukun vähän.

Iltaisin auringonlaskun jälkeen on todella mukavaa olla vain ulkona esimerkiksi istumassa joen rannalla

Lenkillä sattui sama koira, jonka tapasin viimeviikolla vastaan, siinä silittelin häntä hetken ja alkoi taas tulemaan mukanani. Kun kiipesin portaita ylös Juventudiin, koira lähtikin jo toiseen suuntaan.

Kokemus on ainakin tähän mennessä ollut hyvin opettavainen, ja lisää on vain tulossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

21.11.2017 Suunnittelua ja Terra

25.10.2017 Orpokoti ja lisää treenausta

14.11.2017 Kohti Lissabonia