25.10.2017 Orpokoti ja lisää treenausta

Tänään heti aamupalan jälkeen minulla oli muutaman muun kanssa palaveri, kun kehitämme "FairPlay" lautapeliä, ja aloimme suunnittelemaan sitä.

Sen jälkeen menin Terraan, joka on siis orpokoti. Siellä tarvitsee olla rikosrekisteri näytettynä, että saa edes oleskella kyseisessä paikassa.

Myöhemmin 20 aikoihin vedin itsepuolustuskokeilun EVS:ille ja lopussa kun kysyin onko kysyttävää, niin kysyttiin koska opetan lisää. Joten tulen siis vetämään Ranskasta tulleiden ryhmälle itsepuolustusta ensi viikolla jossain vaiheessa.

Itsepuolustuksen jälkeen menin taas parkouraamaan, ja tällä kertaa meitä oli kolme. Porukka vain lisääntyy parkourpiireihin.

Olen jopa ajatellut vetää vapaita parkourharjoituksia Amaranten alueella niin, että kuka tahansa voi liittyä mukaan niihin. Ajattelin että olisi kerran viikossa.

Olimme harjoittelemassa, jolloin tein uuden ennätyksen seinästä askeleella kiipeämisessä. Seinällä oli korkeutta 4 metriä, ja olin erittäin ylpeä siitä. Tein aivan täysin maksimikorkeuteni. yhtäkkiä kello oli 23.30 ja palasimme Juventudiin.

Nyt väsyttää ja paikat ovat aika kipeitä, mutta se on sen arvoista. Hyvää yötä :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

21.11.2017 Suunnittelua ja Terra

14.11.2017 Kohti Lissabonia