27.10.2017 kouluja ja hyvin paljon treenausta

Tänään aamupalan jälkeen aloitin päiväni heti 9.00 ja olin eräällä päiväkodin tyyppisellä koululla vetämässä askartelua, missä tehtiin sateenvarjot paperille niin, että se oli 3d tyyppinen.

Kun palasin sieltä, ruoan jälkeen menin toiselle koululle, jossa oli hedelmien etsimistä laulunsanoista, jonka jälkeen opeteltiin kyseinen laulu ja laulettiin yhdessä.

Koululta tultuani minulla oli tunti ennen kun oli tarkoitus ohjata parkouria ja ihan hyvin se lähti. Ohjasin siis 18-30 vuotiaita siinä. Lämmittelyssä kun oli tarkoitus olla viivajuoksua kahdessa joukkueessa, alussa heti lähtötaputuksen jälkeen toisella puolella oleva tönäisi toisella puolella olevan lasiseen kaiteeseen. Maana oli laattalattia, tönäisty törmäsi lasikaiteeseen, jonka toisella puolella oli siis 3m pudotusta portaikolle, mutta lasi onneksi pysäytti hänet. Kenellekkään ei onneksi käynyt mitään, vaikka todellinen vaaratilanne ei kaukana olisi ollut. Jatkoin pienen tauon jälkeen ohjausta, ja se jäi vähän lyhyeen tapahtuneen takia.
En voi sanoa muuta kuin en olisi uskonut tuon ikäisten käyttäytyvän noin.

Kun oli parkour hoidettu, seurasi ruokailu, jonka jälkeen menin taas Heikin ja Matsin kanssa treenaamaan. Kello olikin sitten 12 yhtäkkiä, ja tuli muutama videoklippikin kuvattua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

18.10.2017 Alkaa olemaan kaikki selvää.

3.11.2017 vanhainkoti

31.10.2017 palavereja ja lepoa